Home.

I lördags bar flytten av. Jag lämnade radhuset och sambolivet. Tvåsamheten. Med massor av hjälp från lillebror E, och med en hel del hjälp av svägerskan & sen J så det det ganska mycket ut som ett hem här hos mig nu. Hos mig, det låter fortfarande konstigt.

Jag var uppe långt in på natten till söndag för att fixa, packa upp och bygga möbler. Sen kom J på förmiddagen och hjälpte mig att få mer ordning innan ungarna skulle komma.

Och vad bra det var! Jag var så rädd att dom skulle känna sig bortkomna och vilja åka hem. Men inte! Kevin & Tilda delar rum och är supernöjda över både leksaksförvaringar och våningssäng. Behöver införskaffa gardiner, matta, skrivbord och en del leksaker.. men just nu funkar det bra ändå!

Alicia är också supernöjd. Hennes rum blev riktigt snyggt med möblerna jag fick ihop, och hon önskar sig lite inredning och mer kläder, annars är det superbra!

Vi käkade kvällsmat. och sen blev det dusch precis som alla andra söndagar. För första gången bråkade Kevin & Tilda om vem som skulle duscha FÖRST. Haha. Dom duschade och tog på pyjamas utan problem och sen vid nattningen blev det lite oroligt såklart. Tog 10 minuter innan Kevin snarkade och ytterligare 40 innan Tilda lyckades komma till ro, sen kom hon och kröp ner hos mig tidigt imorse. Alicia somnade bra hon med!

Lite nervöst var det imorse när vi skulle göra oss klara att gå till skolan. Är mycket längre bit att gå, och det kan ju bli lite sisådär på morgonen. Men det tog 17 minuter, och ingen klagade. Var väl jobbigt för Tilda iomed att hon är ledig om måndagar, hon fick ju gå fram och tillbaka två gånger idag haha. Men hon överlevde!

Nu väntar jag på beslut ifrån kommunen, och jag ska fixa med både a-kassan och arbetsförmedlingen de kommande dagarna när barnen är i skola/förskola.

Men sen på fredag, det är då allvaret börjar. Då ska dom till pappa och vara där en vecka. Vet inte hur jag ska fixa det. Någon natt kan såklart vara skönt ibland, utan ungarna... men en vecka kommer kännas :(


Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Det känns och är lika jobbigt alltid 🙈 sex år sen jag delade mig men lider när sonen åker och han blir 19 i år

nouw.com/mariasvardag