Höstdepp.

I SAMARBETE MED APOTEK365.SE


Känner du dig höstdeppig? Jag gör! Varje år är det sak, när sommaren tar slut så tar också min energi slut. Det blir mörkare ute och jag blir allt tröttare. Detta året har vi inte haft mycket till sommar, och går därför också miste om sol, och därmed också D-vitamin. När vi inte får tillräckligt med vitaminer så blir vi också trötta, och många blir som jag, deppiga.

Men det är ganska enkelt att lösa egentligen! Jag tar tillsammans med min p-pilla och min övriga medicin även en vitamin varje kväll och försöker se till så jag äter och dricker bra. Mår kroppen bra så mår knoppen bra.

Vet man inte riktigt vad man behöver eller vad som fattas så är det en idé att börja med en multivitamin . Kika annars in på ett apotek för att se vad som mer finns och vad som kan vara rätt för just dig!

De flestavitaminer och mineraler finns både i tablettform och i brus eller flytande för den som vill det. Och det finns olika sorter för att passa många - barn, vuxna, veganer, allergiska, gravida, åldringar m.m

Använder du koden Vitamin10 apotek365.se så får du dessutom 10% rabatt!


Gillar

Kommentarer