Höstens ljusglimtar

-- i samarbete med lampan.se --

Nu blir det mörkare och mörkare för varje kväll som går. Hösten är snart här och de ljusa härliga dagarna är ett minne blott. Jag gillar inte mörker, jag blir trött och sur. Jag behöver ljus.

För att göra det ljusare hemma tänkte jag skaffa lite fler lampor. Vi har ju såklart taklampor, men det känns inte tillräckligt. Dessutom släcker vi taklampan om kvällen när vi nattat Tilda eftersom vi delar rum med henne. Så någon annan trevlig ljuskälla i vardagsrummet är ett måste. Barnen har pratat om att dom vill ha någon mysigare lampa om kvällen på rummet också, och jag vill ha en i hallen ;)

Dessa finisar hittade jag hos Lampan.se 👈


Vad har du för lampor hemma nu? Kommer du att ha fler under hösten när det blir mörkare?

Sen kommer ju såklart julen och med den all julbelysning och pynt, men det är ändå ganska dov belysning och jag vill ha skarp, ibland. Om kvällen när man myser så är det ju ändå ganska skönt med dov belysning som inte sticker i ögonen! Och så gillar jag belysning som inte rakt av ser ut som en lampa. Ballongen, kronan och fyren ovan är exempel på sådana. Dekoration och belysning på en och samma gång! Ljusslingor är också en klar favorit, både till jul och annars! Just nu har vi dock inte så många små slingor och de flesta ligger faktiskt bland julpyntet i förrådet. Men det hade blivit trevlig belysning under hösten också, bara att lägga ner en slinga i ett glas hade blivit fint!

Och något som jag vill ha är belysning på balkongen! I alla fall något litet, blir ju så himla mycket mysigare :D Det kan man hitta massor av under kategorin Terassbelysning hos lampan.se där jag hittat de fina lamporna på bilden 😍

Gillar

Kommentarer