Höstfeeling 🍂

I SAMARBETE MED DOFTRIKET.SE

Vad är höst för dig? 🍂
För mig är det att kunna krypa upp i soffan en regnig och mörk kväll när barnen sover, något långärmat gosigt plagg på, en filt på benen, sköna strumpor och... tända ljus! Det är så mysigt och ger en så himla harmonisk känsla i rummet med levande ljus! Ett tag testade jag ledljus men det var verkligen inte min grej.

Jag tänder sällan ljus när barnen är hemma/vakna just för brandriskens skull. Även om jag har ljus under uppsikt så har jag inte alltid barnen under uppsikt :P

Idag vill jag tipsa om härliga doftljus från doftriket.se 😍

Jag fick äran att testa WoodWick doftljus & Burn cancer doftljus som hämtades ut igår. Och vilka ljus! Waaow! Sambon var väl lite skeptisk eftersom han inte gillar doftljus, men oj vad det luktar gott här nu när vi tänt det från Woodwick! Valde doften "LInen".

Grejen är ju inte heller bara att de luktar gott, själva ljusen är ju grymt snygga också! Gillar du ljus? Doftljus? Jag tycker inte alls om att gå igenom exempelvis ljusdelen på Ikea eller Rusta, där det verkligen stinker av alla möjliga ljus på en och samma gång, men dom här ljusen från doftriket luktar inte alls så och Woodwickljuset har dessutom lock! Gillas massor!

Och "Burn cancer" ljuset ... det är så vackert. Vackert på många sätt 💗
Såhär skriver doftriket själva om ljusen 👇

"Burn Cancer är ett doftljus som stödjer kampen mot cancer genom att 10 procent av försäljningspriset skänks till organisationen Ung Cancer. Ung Cancer är en organisation som dagligen jobbar med att stötta unga vuxna som drabbas av cancer.

2017 års Burn Cancer doftljus kommer i tre dofter - Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla med tre olika färger - Gold, Silver och Copper. Designen är lyxigt mattsvart med en vacker accentfärg av silver, guld eller brons. Doftljusen har en brinntid på hela 30 timmar och är förpackade i fin presentförpackning, vilket gör dem till en perfekt gå-bort-present!

Doftljusen är tillverkade av miljövänligt sojavax av hög kvalitet som sprider en underbar doft i hemmet. Hjälp till att lysa upp i mörkret som cancern sprider!"

Underbart! 👏😍💪 Tillsammans kan vi göra skillnad!


Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Älskar doftljus 😃
nouw.com/jenniferofhbg
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,