Ikea eller Jysk, eller Jysk och Ikea?

På lördag förmiddag får jag nycklarna till mitt nya hem, mitt och barnens. Jag är verkligen helt slutkörd och det börjar påverka kroppen, inatt sov jag någon timme hit och någon timme dit på grund av extrem halsbränna. Den sitter i fortfarande, men jag kan andas utan att gråta iallafall. Är väl kroppen som återigen vill trycka på paus. Men jag har inte tid med det än.


Jag var nere med K på vårdcentralen igår, och jag hade rätt i mina funderingar, halsfluss. Så nu ska han gå på penicillin i tio dagar. Och skola blir det inte förrän på torsdag. Sen när vi kom hem därifrån så började jag och Tilda att sortera och dela upp hennes leksaker. Tror det är gosedjur och kläder kvar för hennes del nu. Ja och ytterkläder och sånt. När Alicia och Tilda var på skola & förskola idag så började jag och Kevin med hans saker. Verkar som att han inte vill ha med nånting alls till mamma :O Men det kanske får komma senare när han upptäcker att det blir tomt. Tror inte riktigt han förstått ännu vad som komma skall och hur det kommer bli. För så är det ju för mig också... vet på riktigt inte hur jag ska överleva utan mina barn varannan vecka!

Så ja, planen för imorgon är att fortsätta att packa och dela. Sen på torsdag är jag inte hemma och ungarna ska på fritids & förskola tills A hämtar. Fredag ska det sista packas och hyran ska betalas in, så allt är klappat och klart till lördag förmiddag.


Och mina listor, herregud vilka listor. Ikealistan är tre gånger så lång som jysk-listan. Det mesta kan jag ta på Ikea, men en del både måste och vill jag ta på jysk. Vet dock inte när jag ska kunna komma iväg haha. Men det märker jag.

Planen än så länge ser ut som så att jag får nycklarna klockan 10 på lördag, sen kör vi. Typ. Mer än så har jag inte planerat. Tankarna och planerna krockar med varandra och jag kan inte tänka klart. Barnen sover hos A till söndag och sen kommer dom. Så det är massor som ska hinnas med. Och jag måste handla också, är ju så mycket som måste köpas.. toapapper, diskmedel, tvål, mat... ja allt det där man lever av lixom. Sen är det skola på måndag och då ska ungarna för första gången traska den där biten till skolan... tror inte dom kommer va så positiva haha. Men det får gå helt enkelt.

Vemodigt.

Gillar

Kommentarer