In the girls room.

I annonspartnerskap med Desenio


Nu när vi snart flyttar (jag veeeet, tjat tjat tjat...!) så går jag all in på att fundera på inredning, främst på ungarnas rum eftersom de nu äntligen ska få ordentliga rum! Alicia som är lite (mycket) av en mini-tonåring vill inte alls ha ett barnrum. Det ska se coolt, modernt och fräscht ut. Vitt, svart, grått och kanske lite guld är vad hon tänker sig. Själv hade jag gärna blandat in en kulör också, men jag får väl vara glad över att det inte bara är svart :P

Möbler kommer att ordnas efter hand, just nu kommer jag knappt ihåg hur hennes rum ser ut så det är inte lönt att lägga allt för mycket energi på den biten. Men jag vet att hon vill ha både hyllor och tavlor på väggarna, så det inte ekar och ser tomt ut som det gjort här. Jag har suttit och kikat en hel del på Desenio som har ett brett sortiment av just tavlor och posters.

Och dom har ju i princip allt man kan tänka sig inom tavlor & posters, till och med ramar! Det är både modernt och klassiskt, och så himla snygga print! Jag gillar att det är så lätt att hitta på deras sida och det var inte svårt att hitta en kategori för just guld & silver!

Dessa föll vi för direkt och du hittar dem här, här och här


En annan sak som jag tok-älskar med Desenio är att man kan fixa tavelväggar hos dem. Man kan välja en hel färdig vägg om man hittar som passar perfekt, eller så anpassar man efter hur man vill ha det med storlekar, posters, färger osv så man får det exakt som man vill. Jag har väldigt svårt för att få saker och tint att se ut som jag önskar haha. Har jag en bild i huvudet så är det väldigt sällan som det blir så utanför huvudet, och det gör mig både besviken och less. Men med denna lösningen kan man ju inte bli besviken tycker jag, och tavelväggar går ju verkligen att förnya massor efter både årstid, humör osv när man känner för det!

Kan inte bli bättre! Har du tavlor på dina väggar? Eller posters? Kanske har du till och med beställt dem från Desenio och vill dela med dig av vad du tycker om butiken? Gör gärna det i en kommentar nedan :)

Gillar

Kommentarer