Inte utan mina hörlurar.

I samarbete med teknikdelar.se

Jag gillar inte att diska. Det är något jag verkligen ser fram emot att slippa till största delen när vi flyttat till grannorten. Vi får minsann en diskmaskin! När man är fem pers så blir det en hel del disk. Och både jag och ungarna är superduktiga på att alltid ta nya glas fast man bara kan skölja av. Alltså, massor av disk!

Men det måste ju göras, och jag har kommit på en grej som gör det hela mycket lättare. Hörlurar och en podd. Jag brukar förvarna barnen om att jag har proppar i öronen och ska diska, så dom får komma till mig om dom vill något. Sen kan jag stå där en stund vid vasken och njuta av lite egentid med en bra podd i öronen! Det bästa är verkligen trådlösa hörlurar, för att slippa trassel med sladdar. Jag gör samma sak när jag häger tvätt och sen sitter och viker tvätt, det blir så himla mycket trevligare! Använder du hörlurar något i vardagen? Vilken sort? Och vad lyssnar du på?

Sen när jag slipper stå och diska en längre stund så får jag väl passa på att lyssna på musik eller en podd när jag fixar i trädgården istället!


Gillar

Kommentarer