Iphonetips + rabattkod

I samarbete med PhoneHero


Alicia fick sin högsta önskan uppfylld förra året efter flera månaders tjat. En iPhone. Vi har aldrig ägt en äpple-mobil innan och inte ens tänkt tanken på att gå över på den sidan heller. Men 11-åringen sa vad hon tyckte haha. Vi kom dock på ganska fort att det fanns en stor fördel med att ge henne en mobil med annat märke än våra - vi kunde få ha våra laddare ifred! På något märkligt sätt så sliter hon ut laddare likt en annan köper nya disktrasor. Om ens det. Och när våra laddare förbrukades en efter en blev vi ganska trötta på att dela med oss. Så ja, det var inget stort dilemma egentligen, en iPhone skulle hon få.
Det blev en bättre begagnad variant, helt okej enligt både oss och barnet. Men så visade det sig efter ett par veckor att batteriet var helt slut. Efter lite googlande hittade vi att man faktiskt kan byta batteri på iPhone 6s ganska enkelt istället för att byta mobil!

Det är så himla smart, att istället för att byta mobil så fort den går sönder så kan man istället laga iPhone och på så sätt sparar man en hel drös med pengar, är klimatsmart och miljövänlig på en och samma gång.

Och har man ingen butik i närheten så kan man skicka in mobilen, supersmidigt det med och kan spara en hel massa med tid också! För dig som är nyfiken på detta så har jag en rabattkod som är giltig till den 16/5. Skriver du in koden DESSIE150 när du kommer till kassan så får du 150kr i rabatt! vid batteribyte Varsågod :D

Är det någon av er som testat dessa tj��nster med att laga och byta delar på mobilen istället för att helt kassera den? Jag är helt säker på att bland annat batteriet på en mobil har ett bäst-före-datum på runt 2-3 år och då bytar man mobilen istället för att byta det som behöver bytas... batteriet! vad tror du om det? Visst kan det vara kul att ha den nyaste mobilen, men funkar den man har bra så finns det ju egentligen ingen anledning att byta. Och när det gäller små barn tycker jag absolut att dom kan ha en äldre modell eftersom dom inte brukar vara så rädda om grejerna (eller så har mamman inte råd med en ny mobil varannan vecka haha)


Gillar

Kommentarer