Isande gott

I samarbete med Slushmaskin.se

Cover image for Blogga om slushmaskiner från Slushmaskin.se!

Något som brukar gå hem för barnen varma sommardagar, eller svettiga lekstunder på busfabriken är en isande kall dryck. Slush i alla möjliga färger och former, smaker och utföranden. Hemma eller på festen, i föreningen eller på jobbet. Man kan minsann både köpa och hyra dessa maskiner som finns i flera olika varianter också! Man kan exempelvis hyra slushmaskin i Stockholm om man bor där, och sen ha det roligaste barnkalaset ever. Vi brukar hyra gympahallen till barnkalas för att få så stor yta som möjligt till barnen. Stora tjejens klass är stor och det är massor av barn med mycket spring i benen så då brukar vi göra hinderbanor och ha kak-buffé. Kakorna brukar det inte gå åt så mycket av, men saften och vattnet... jisses! Där hade det varit så himla perfekt att ha en slushmaskin och servera barnen en isande mugg med ett roligt sugrör.

Äter du slush med sked eller dricker med sugrör? Jag har sett folk göra olika och har inte själv bestämt mig för vilket som är bäst haha. Men sen en varm sommardag så smälter ju isen ganska fort och slushen förvandlas till läsk, då blir det såklart svårt med sked. Jag har även sett en massa smarriga recept för vuxna om hur man blandar riktigt isande goda drinkar med slush och slushmaskiner! Kanske skulle ta å hyra en maskin till nästa födesedagskalas för släkten? :)

Jag har inte smakat så många sorter än, men märkt att barnen gillar cola och hallon bäst. Kevin har testat någon grön och blå med men det har inte gått hem lika bra som colan för hans del.

Tycker du detta låter intressant tycker jag du ska kika in på slushmaskin.se/ för att spana in deras utbud och läsa på lite mer om detta spännande koncept som jag tycker är fantastiskt kul!

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Casper ÄLSKAR slushies 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet