Januari.

Januari kommer bli en proppfull månad, men också en månad vi väntat på! Veckan som kommer innebär en hel del flängande, och det är bara början..

Imorgon är vi lediga, fast A jobbar. Vi börjar dagen med att få besök av kusin B och hennes mamma 😍 Sen har jag en lista med samtal och sms som ska fixas innan dagen är slut. Ska få iväg lite kläder & grejer som jag rensat ut, vill inte behöva dra med det när vi flyttar. Hemmet är förresten inget hem längre, det är ett kaos av leksaker, flyttlådor och säckar. Kaos! Kevin har fotboll imorgon, så maten ska fixas och ätas innan han ska dit.

Tisdag ska ungarna på fritids & förskola tidigt och sen tuffar jag och A till Ängelholm för ett besök på Bup. Väl hemma igen ska A tillbaka till jobb och jag ska hämta hem barn från skola & förskola, Alicia har dock lång dag på fritids.

Onsdag lämnar jag i skolan och på förskola, sen drar jag till jobb för ett dygn där och A hämtar kidsen efter jobb. Torsdag morgon lämnar A barnen på fritids och förskola innan han drar till jobb och jag hämtar dem vid lunch.

Fredag ska de stora till skolan, Tilda är ledig tillsammans med mig om jag inte blir inkallad till jobb. Alicia är på fritids en stund på eftermiddagen.

Sen är det helg. Har inte mycket planerat i helgen faktiskt, mer än att A ska på något möte och vi ska fortsätta packa. Så fort vi får veta (förhoppningsvis imorgon) vilket datum vi kan flytta in, så kan jag ordna med Eon, Telia & adressändring. Och flytthjälp, vi måste ha flytthjälp av en hel bunte starka karlar!

Sen på söndag ska vi till simhallen om alla är friska & krya (peppar peppar...)

Så ja, det blir lite att jonglera den här veckan, ganska stor kontrast till hur det varit nu under julledigheten 😜

Hur ser din vecka ut?

Nu ska jag sätta igång en film på Netflix och proppa i mig glass innan det blir en dusch och sen sängen!

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som ler, utomhus


Gillar

Kommentarer