Jobb, magsjuka och röntgen.

Vilka dagar! Pjuuh!

I tisdags hade vi två besök på BUP, ett med Kevin och ett utan. Gick hur bra som helst och Lilleman blev ledsen när vi skulle åka därifrån, han hade så kul i väntrummet haha. Vi handlade lite på Lidl (får passa på när vi är i Äholm) och sen styrde vi kosan hemmåt. Jag drog sen iväg på jobb, och sambon blev hemma med ungarna fast han inte mådde helt ok.

Jag jobbade och hade mig, fick sen under kvällen veta att sambon hade feber, och sen på kvällen blev Tilda magsjuk. Natten gick bra hemma och likaså på jobb. Sen fick jag morgonmeddelande om att även Alicia var magsjuk så hela gänget stannade hemma. Jag slutade 9.15 och bussen gick inte förrän en timme senare så jag passade på att handla en sväng på Netto, sjuklinggrejer och några paket Play Doh ;)

Tog sen bussen hem, svängde inom den lokala affären och köpte på mig nyponsoppa & blåbärssoppa innan jag traskade hemåt med fulla händer. Möttes av glada barn, bortsett från Alicia som var riktigt dålig :/

Dagen fortskred med tv, kexätande och Play Doh-lek.

Idag är det nog över, och alla har fått i sig bättre med mat och dryck än igår. Tvättmaskinen har fått visa vad den går för och fönsterputsen har sprayats lite här och där. Imorgon hoppas jag på lite mer energi till att orka städa mer, så vi får ut alla bacillerna!

Förra veckan fick jag äntligen en kallelse till röntgen, men på en ort 1,5h bort. Jag ringde och tackade nej med vetskapen om att det kommer dröja innan jag får en tid i Äholm eller Hbg.
Idag kom ett nytt brev från Region Skåne, med en tid för röntgen (i Äholm!). Det är dock på ett datum som jag verkligen inte har någon som helst lust att befinna mig på ett sjukhus, men det är om en månad så jag slipper vänta flera månader i alla fall. Men ändå. Och en söndag, mitt i påsken. Hur ofta åker man till sjukhuset en söndag lixom? Aja, jag får vara glad att det fanns en tid detta året i alla fall.

Nähej, nu ska vi nog krypa ner under kuddarna och sussa några timmar!


Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Stackars er, skönt att det verkar bättre med sjuklingarna nu. Ett tips är Klorin för att ta död på de där envisa bacillerna som överlever vanliga rengöringsmedel. Hoppas ni andra i familjen klarar er och att det är över för er nu ❤