Kitchen makeover.

I samarbete med Frontapply.se

byta kökshandtag ikea beslag design

Nu när vi bor i en hyresrätt så blir jag lite handfallen när det kommer till att göra om hemma. Vad får man och vad får man inte göra själv? Jag har ju sett lägenheter på området där man målat köksluckor i alla möjliga kulörer, men jag vet såklart inte vad hyresvärden säger om det hela. Kanske åker man på att måla om när man flyttar. Vi har ju inte tänkt bo här hela livet så vi vill varken lägga för mycket tid eller pengar på att göra det fint heller.

Men så är det det här otroligt tråkiga köket. Det är sååå fult. Luckorna skriker 60-tal och även om de säkert var vita när dom sattes upp så är dom allt annat än vita idag. Handtagen är förfärligt tråkiga. Bänkskivan är väl ganska okej, men passar inte in. Väggarna har sett sina bästa dagar för flera år sen och golvet ska vi inte prata om.

För att göra en enkel makeover hade jag tänkt sätta upp väggdekaler på några av luckorna, så villas man bort från de fula luckorna lite grann. Och den fula bänkskivan tänkte jag klä in i dekorplast.
Och mer då? Vad kan man mer göra? Jooo, byta handtag! Det är enkelt, inte så farligt kostsamt och kan verkligen ge en personlig look på köket! Jag har hittat massor av kökshandtag som verkligen skulle sätta en unik touch på vårt kök och göra det mer husligt, och inte så klassisk-lägenhet-igt. Svart är supersnyggt, men jag har fastnat för guld. Jag har dock ingen aning om min andre hälft tycker likadant som jag, vi har oftast inte samma åsikt när det kommer till inredning haha. Men det kan kanske gå att hitta ett mellanting med tanke på att det finns så otroligt mycket att välja på!



Gillar

Kommentarer