Klänningar.

I samarbete med rabalder.se


Kan man få för många sommarklänningar? Eller klänningar över huvud taget? Nej jag tycker inte det! Mitt jag för 10 år sen skulle tappat hakan totalt. Klänning var inte precis mitt toppval i garderoben haha. Nu går jag mer än gärna i klänning, både till vardags och fest! Sen tror jag lite att min mamma klädde mig för mycket i klänning när jag var liten (enda tjejen på 4 barn haha) så jag blev helt emot klänning på ganska många år efter det. Och blommigt. Och rosa. Men det börjar släppa nu faktiskt ;)

Jag har hittat en massa nya favoriter som hade varit toppen att klicka hem inför nästa sommar - dessutom är det REA på dem nu! Check it out 👇

Precis den typ av klänningar jag gillar, som man kan röra sig fritt i utan att behöva tänka på varesig bullmage eller att baken syns ;) Dessutom ser dom både otroligt sköna och snygga ut!

Jag hittade även några som skulle passa på hösten och vintern, för klänningen är ju inte enbart ett sommarplagg!

Här hittar du dessa fina klänningar 👈 Och jag vill verkligen tipsa dig om att kika runt på resterande kategorier, för det var verkligen fina och prisvärda plagg!


Det värsta jag vet med kläder är när jag inte känner mig hemma i dem. Fina eller ej, jag ska känna mig bekväm med att bära dem. Bryr mig inte ett dugg om vad som är populärt eller inne för stunden heller utan går i det jag trivs i. Kan mycket väl sluta med långklänning i skogen eller mjukisbrallor på stan haha. Men sålänge jag själv tycker att jag är fin och kläderna är rena så ;) Vad tycker du? Och hur gör du? Följer du modet och köper det senaste bara för att det är inne eller du går efter vad du faktiskt vill ha på dig? Jag har ju såklart koll på vad som är inne och inte, men skulle aldrig få för mig att sluta bära något som jag gillar för att det är ute!


Gillar

Kommentarer