Kvällens tips för företagare.

¤ I betalt samarbete med Capcito ¤

Har du företag? Eller kanske känner någon som har? Då har jag ett inlägg här som du borde läsa, eller iallafall skumma igenom lite grann innan du scrollar dig vidare till nästa sida!

I alla tider har det funnits lågkonjunktur och högkonjunktur. Rätt vad det är så går det bra för alla företag och kronan ligger högt. Men så kommer såklart också svackorna. För de stora företagen är det kanske inte hela världen med ett par månaders lägre budget än annars. Men för småföretagare kan det vara rena rama döden för företaget. Som nu i en pandemi. Det är otroligt många företag som fått bomma igen på grund av att det inte går runt, det går minus istället. Har man då inget att skära ner på så går det inte att lösa särskilt enkelt heller.

Jag har ett hett tips, och det ärcapcito.comsom kan hjälpa till med just företagsfinansiering! Och det handlar inte bara om att gå och belåna företaget, utan det finns flertalet smarta tjänster som kan underlätta för ett företag med just finansiering och ekonomi. Tycker du att det låter intressant så tycker jag absolut att du ska kika in och se om det är en tjänst för dig eller ditt företag!Gillar

Kommentarer