Kvinnor.

I samarbete med kvinnligatalare.se

Cover image for Blogga om kvinnliga talare!

Visste du att det finns en sajt som samlar alla kvinnliga talare? Det gjorde inte jag! Men nu är jag mer påläst och informerad, och tycker det är väldigt intressant faktiskt! Why not liksom?!

Jag skulle mer än gärna vilja gå och lyssna på (och se!) bland annat Sanna Bråding, Babben, och Blossom! Skulle kunna rada upp en hel hop med andra föreläsare och underhållare, men just dessa tre står högst upp på min lista. Sen hade det även varit intressant att gå och lyssna på någon som föreläser inom Autism, ADHD och bloggande. Det är ju tre ämnen som ligger mig varmt om hjärtat och man blir aldrig för gammal (haha precis som att jag skulle vara gammal!?) för att lära. Ibland är det ju även så att man blir så insnöad på det man gör och ser inte helheten riktigt från sin egen plats, och kan behöva lyssna på hur andra gör och upplever samma saker och situationer. Både utbildade talare och de med mer erfarenhet än vad man själv har, det finns en uppsjö av olika kategorier och jag tror att det finns många som skulle vilja lyssna på flertalet föreläsare precis som jag!

Det finns så många inspirerande föreläsare att det verkligen skulle vara superkul att bara plocka ihop 20 stycken och gå på deras föreläsningar! Är där någon du finner extra intressant som du skulle vilja lyssna på? Eller som du kanske till och med har lyssnat på? Berätta gärna om din upplevelse! Du kanske rentav är en föreläsare själv, anslut dig då till sidan så du också syns bland alla de andra kvinnorna!

Fastän vi är en bra bit in på 2000-talet så behöver vi kvinnor ändå pusha på extra, stötta varandra och stå upp för oss. Och kan man göra detta tillsammans så är det ju superbra!


Gillar

Kommentarer