Lager157.

Innan var det kul att shoppa. Nu är det en pina. Precis klickat hem underkläder och strumpor till barnen.. piii vad det kostar! Dock hittade jag en del flerpack så fick ihop en del ändå.

Sakta men säkert börjat börjar det likna ett hem och en vardag igen. Men vi saknar huset och vi saknar våra ting.

Nu är hjärtat och hans bror på g hem med soffan, ska bli trevligt att sova någon annanstans än på golvet inatt. Måste fixa en bäddmadrass sen bara.

Imorgon blir det jobb för A, om han orkar efter den här rundan ikväll med att hämta soffan. Alicia ska till skolan iallafall men det är inte säkert Kevin ska till förskolan eftersom han varit lite dålig idag. Vi får se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Ni får ta en dag i taget.💕
nouw.com/lii76
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Ja det är nog så vi får göra <3
nouw.com/hjartebarnsmamman
Sara
,
Hej, Har suttit länge och läst om Alice och hennes hjärtfel. Vi väntar en pojke och navelsträngen har endast två kärl. Tror du att Alice hjärtfel hade något samband med att hon också hade två kärl i navelsträngen? Tack för svar. /Sara
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Hej Sara! Alicia har ett hjärtfel, men det var inget som syntes på varken rul eller tul. Kevin däremot hade bara två av tre kärl i sin navelsträng vilket vi fick veta kunde ha ett visst samband med hjärtfel, men det har han inte. Har ni fått några extra ultraljud? Kram
nouw.com/hjartebarnsmamman