Långhelg, njurstensanfall & finbesök.

Godkväll! Nu ska jag försöka att inte glömma bort bloggen igen, eller iallafall inte lika mycket. Vardagen kommer ju emellan ganska mycket och ibland vet jag bara inte vad jag ska skriva.

Här händer det iallafall grejer hela tiden. Efter att jag bloggade om mina njurstenar häromdagen så kom också njurstensanfallen, med råge. Sängläge och massor av piller så var jag på benen igen efter ett dygn. Men idag bråkar dom igen :(

Långhelgen är kommen och vi startade den igår med finbesök av pappa och H, så himla kul och mysigt. Tror vi får planera in en grilleftermiddag snart också!!

Idag har vi varit hos fina familjen H/L, fixat med husvagnen och grillat. Barnen har lekt massor både inne och ute, och dom små somnade ovanligt fort när vi kom hem haha.

Imorgon ska jag och Alicia till citykyrkans secondhand och spana lite tänkte vi. På tu man hand! Utöver det har vi inget direkt planerat, A skulle fixa lite till med husvagnen och sen är det ju lördag imorgon så ungarna vill nog (eller - med all säkerhet!) handla lite gotte.

Nu när det är fint väder och så fint i naturen så funderar jag på att damma av kameran och ta upp fotograferingen igen. Just nu har jag dock ingen dator att redigera på, men det ska förhoppningsvis snart vara löst det med.

Hur ser din långhelg ut?


Ett av mina favoritfoton på Kevin och kusin Bella ♥

Gillar

Kommentarer