Ledig söndag, promenad och vattenlek.

Hello!

Efter att jag slutat jobb idag och vi kom hem så har dagen bara gått i ett. A körde till klubben och tränade medan jag och de små tog det lugnt. Alicia var inte hemma. Efter lunch tyckte jag att vi skulle hitta på något och inte bara sitta, så jag ringde lillebror E och frågade om dom ville ha besök, vilket dom såklart ville ;)

Så några timmar utelek med vattenplask, fika och kusinbus traskade vi hem igen. Kort därefter kom Alicia också hem, så blev det kvällsmat och sen nattning. Tilda som inte sovit middag idag snarkar för fullt just nu och dom andra två är väl på god väg i alla fall.

Jag sitter och fixar lite smått & gott med bloggen, och funderar på när vi ska komma iväg till havet igen. Jag jobbar ons-tors och sen fre-lör innan jag är långledig och vi drar iväg på semester. Hade fått för mig att vi skulle vara i närheten av havet under semestern, men ack så fel jag hade! Det händer inte ofta att vi åker ut till havet eftersom vi har så många fina sjöar i närheten, men det är så himla härligt att se barnen plocka snäckor, leta krabbor och bara lulla runt 😍 Men går kanske att få ihop en dag snart som vi åker ut igen..


Gillar

Kommentarer