Lillejulafton ❤

Någon mer än jag som känner att december gått i raketfart? Nog för att veckorna brukar susa förbi men det här är helt sjukt. Var nyss september ;)

Dan före dopparedan - imorgon är det julafton ❤
Barnen är sååå förväntansfulla och har varit ivriga hela dagen (mja.. eller hela månaden!). Paketen under granen fylls på lite då och då men några namn går inte att läsa eftersom nissarna lagt paketen med namnen neråt. Sent ikväll ska de sista klapparna slås in och så ska morgonklapparna slås in och läggas på ungarnas rum. Sa till dem att vi inte vill bli väckta förrän det är ljus imorgon, får se hur det går! Annars finns ju risken att vi blir väckta vid 03.

Tilda mår en smula bättre men är fortfarande inte pigg. Får se hur hon reder ut dagen och julfirandet imorgon. Förhoppningsvis får vi henne att sova en stund innan vi ska till pappa på eftermiddagen.


​Vi var uppe vid kyrkan tidigare idag för att tända ljus för mamma, J och Sara ❤​ Hoppas ni får en fin jul däruppe, tillsammans ❤​

Nu ska jag kolla lite bloggar en stund medan lilleman somnar, A är och tränar, Alicia kollar på film och Tilda tittar på tv.

Gillar

Kommentarer