Lördag, gräsänka och kaos.

Hej Lördag!

Igår åkte sambon iväg för att spendera hela helgen på läger tillsammans med klubben, och kommer inte hem förrän imorgon kväll. Jag och barnen har lite planer under helgen, men kommer mest att chilla. Igår lyxade vi till det med panpizzor (till barnens stora förtjusning haha) vid tvn, följt av efterrätt innan läggdags. De somnade ganska fort, men Lilleman var orolig inatt och kom flera gånger in till mig så tillslut fick han sova på pappas plats i sängen :)

Jag har precis satt mig ner med en kopp kaffe efter att ha röjt i köket. Lät bli det igårkväll, så det var en del att ta hand om. Ungarna chillar vid skärmar och i eftermiddag ska vi gå till affären med mormor för att hämta paket, sen tror jag vi drar in på dagis och leker en stund med. Lördagsgodis får inhandlas i affären istället för godisflyget idag, Alicia fixar inte att hoppa dit med kryckorna.

Och imorgon ska vi nog upp till Killhult en sväng tänkte vi. Fixa påskris tänkte vi också göra under helgens gång, och starta med påskpysslet!

Hur ser din helg ut?

Gillar

Kommentarer