Lost in my mind.

Hej godingar!
Vad glad jag är att jag har bloggen, och er
! Inlägget där jag bad om hjälp (hittar du här ) vågade jag först inte publicera eftersom det kan ses som rent tiggeri, men jag gjorde det ändå.. för hjälp behöver vi!

De senaste dagarna har det kommit ett par paket till barnen, en stor påse påskgodis, ett presentkort på kläder, vars en mössa.. och givmilda underbara medmänniskor har swishat <3 Förstår ni hur tacksam jag är? Och barnen, de blir så glada och glömmer bort allt ont för en stund.

Jag har inte kommit så långt med listorna vi skrev i fredags, men ska fortsätta ikväll. Imorgon har vi möte med försäkringsbolaget om huset och därefter ska jag och gubben till huset och gå igenom ovanvåningen, den sista biten. Sen ska allt skrivas in på datorn, när det är köpt, för hur mycket m.m och vidare till försäkringsbolaget. Alltså en hel del jobb framför oss.

Vi var och tittade på en lägenhet igår, men jag vet inte. Den är större än denna men ändå liten. Önskar att det trollas fram en fyra snart, som är ledig omgående, typ igår. Önska får man väl?

Nu ska jag städa upp lite, ta disken och sen börja på maten. Blir en middag för tre, jag lilleman och bebis. Alicia är hos kompis och stannar där inatt också och hjärtat har klubbträning.


Let this nightmare be over... soon.

Gillar

Kommentarer