Love love love.

# I betalt samarbete med hittakarleken.se #
#influencer #reklam


Det är en bra bit över året sen jag separerade och flyttade till eget. Jag fann mig själv igen och även om jag vissa dagar inte ens hittar mitt eget huvud så har jag kommit otroligt långt det senaste året. Förra hösten så bestämde jag mig tvärt för att hoppa på tåget. Nätdejting. En barnfri kväll i oktober registrerade jag mig på tre av de största sidorna och spenderade timmar åt att swajpa hit och dit. Det finns otroligt många dejtingsidor och det var inte alls lätt att välja ut vilka man skulle testa på!
Himla spännande! Första dejten gick av stapeln bara ett par dagar senare och jag som inte dejtat sen jag var 17 var så sjukt nervös att jag knappt kunde stå på benen.
Men dejten gick hur bra som helst, vi hade fantastiskt roligt i tre timmar och sen sågs vi aldrig mer igen.
Jag började fundera på vad jag ville, vad som var viktigt och fortsatte att swajpa.

Månaderna gick, dejterna avlöste varandra. Den ena värre än den andre.
Efter att tag, ett ganska långt tag och många utskällningar framför spegeln senare så lovade jag mig själv att inte vara så godtrogen. Jag avregistrerade mig överallt och koncentrerade mig på barnen ett tag. Ett riktigt klokt beslut måste jag säga, ibland måste man stanna upp och tänka efter, känna efter.

Jag skulle kunna berätta många och långa historier om det gångna årets dejting, eller försök till dejting. Men jag tänker inte bli så privat och fast jag inte hänger vissa personer högt i granen så vill jag inte heller outa eller förnedra någon. Jag tycker bara att man ska behandla andra människor som man vill bli behandlad själv, eller snäppet bättre till och med. Att värdera en annan människa lika högt som en påse sopor kommer man inte långt med.
Men jag är i alla fall glad över att jag kunnat prata av mig till mina brödrar om dessa personer och dom ett par gånger sagt åt mig på skarpen att jag ska tänka mer på mig själv och inte nedvärdera mig själv.

Har du testat nätdejting? Hur är dina erfarenheter?

Jag är övertygad om att det finns någon för alla, minst en gång i livet möter man den stora kärleken och på vägen dit kan man passa på att ha lite roligt också.

Gillar

Kommentarer