Mirror mirror on the wall

-- Inlägget är sponsrat i samarbete med BGA Fotobutik --


Just nu sitter jag och spanar på speglar ! Vi har två¨speglar här hemma, en på toaletten och en som jag brukar ha stående i vardagsrummet som jag använder när jag sminkar mig eller plockar ögonbrynen. Alltså inga fina speglar, eller kul för den delen.

Jag hade velat ha en stor spegel på hallväggen. När man klätt sig så vill man ju gärna se hur det ser ut också, det kan jag inte just nu. Och en spegel ovanför hallmöbeln hade också varit fint. Inte så mycket för att just spegla sig, men för inredningens skull. Och så tycker jag att speglar gör det hemtrevligt och ser fint ut. Har du många speglar? Stora?

Jag kan dock inte med sånna där spegelväggar. Gillar dem inte alls och tycker nästan det är obehagligt att ha en spegelvägg. Men en lagom stor spegel med en snygg och ovanlig ram, DET vill jag ha :D

Alicia har också sagt att hon vill ha en stor spegel någonstans här hemma, och så vill hon ha en mindre spegel på rummet som hon kan titta i när hon fixar håret eller ordnar med sina smycken. Vi har ju bara en toalett, där spegeln finns, och ska man göra vid sig så kan det lätt uppstå situationer där andra familjemedlemmar behöver besöka toaletten haha. Inte så kul när man är mitt uppe i sminket eller håret!

Sååå, jag tycker att du ska göra som jag - kika in hos BGA Fotobutik och spana in det stora utbudet av just speglar (självklart får du spana annat också om du känner för det). Kanske hittar du något som passar dig, eller en present. Själv ska jag kolla igenom hela sortimentet och se om jag hittar den där spegeln med stort S som kanske kan få pryda en av våra tomma väggar här hemma!


Gillar

Kommentarer