Mjällfritt.

I samarbete med mjallbusters.se

Cover image for Blogga om mjällschampo!

Har du mjäll? Haft någon gång? Känner du någon som har?

Jag har. Och i perioder är det riktigt riktigt illa. Stora flagor i håret, ser ut som skräp eller snö. Går liksom inte att missa. Och det vanligaste mjällschampot på marknaden tål jag konstigt nog inte. Det bränner i hela hårbotten och det blir mer mjäll. Det som hjälpt mig mest de senaste åren är att använda samma schampo och balsam. Inte byta. Sen gjorde jag misstaget och köpte annat. Sen var det kört ett par månader innan jag fick rätt på det igen, och nu kör jag återigen på samma gamla vanliga produkter som jag gjort innan, för att inte skapa ännu mer kaos.

Har ni hört talas om mjällschampo från mjällbusters? Jag funderar på att förbeställa, för de går inte att köpa förrän september 2019, så vill man vara säker på att få en flaska så är det lika bra att förbeställa - det kan du göra här 👈👈

Jag blir verkligen desperat emellanåt. För inte nog med att jag tycker det ser både fult och halväckligt ut med mjäll. det är jobbigt när det kliar. Jag kliade mig så mycket för några veckor sen att det blev små sår. Fick skälla på mig själv för att låta bli att klia, vill ju inte riskera att få kala fläckar heller. Men det är verkligen sjukt jobbigt när det kliar så! Och så är det problemet med svarta eller mörka kläder. Har man mjäll så landar hudflagnorna på axlarna oftast, ser inte så kul ut det heller! En natt för några veckor sen så sov jag med olivolja insmetat i hela hårbotten haha. Det hjälpte verkligen för stunden men sen dagen efter var jag ju tvungen att tvätta ur håret.. och det tog så lång tid och tog så mycket schampo att hårbotten blev torr av det med.

Så ja, jag är nyfiken på om detta mjällschampo fungerar på mig och ser fram emot att få testa!

Gillar

Kommentarer