Mjukt, fint och rätt.

I SAMARBETE MED TRENDCARPET.SE

Har ni mycket mattor hemma? Vi har inte! Alicia & Kevin släpar undan sina mattor titt som tätt, eller gömmer den stora i klädkammaren när vi minst anar det haha! Och ändå är det en väldigt platt och lätt matta som går att bygga och leka på, men ändå tar dom bort den! Alicia har även två små ryamattor men efter att ha trampat på örhängen och lego som gömt sig i mattorna så har hon kasat under dem under sin byrå nu. Hade kanske varit lättare att plocka upp efter sig ;)

I vilka rum har ni mattor? Och isåfall vilken storlek & sorts matta? Den här mamman vill ju gärna ha sånt som är lättstädat, och inte drar åt sig alla kattens hår som han så gärna släpper överallt... eller som en matta vi hade dom drog åt sig damm.

Tilda har precis fått en matta och älskar den! Det blir så himla mycket mysigare att sitta på golvet och leka om man sitter på en matta. Golven här i lägenheten blir ju inte direkt kalla men det är ändå en helt annan känsla att sitta på mattan än på golvet. Och är mattan i fina färger och mönster så är det ju jättetrevligt och inbjuder oftast till lek också.

Jag vill ha en stor (superduperstor!) matta i vardagsrummet, men tror inte jag får så mycket medhåll från resten av familjen, eller katten! Tycker det gör mycket, rummet får en helt annan rymd och så kan man matcha färger och mönster på ett helt annat sätt. Dessa två nedan har jag förälskat mig i och skulle så gärna vilja klicka hem 👌

Ja vi får väl se hur det blir med matta, kanske blir det en julklapp till mig själv från tomten eller något. Det hade i alla fall varit mysigt att få sätta ner fötterna på annat än hårt trägolv ;)

Gillar

Kommentarer