Muffins, gatukritor och partiledardebatt.

What a day!

Började morgonen med att sova för länge. Blev stressad men vi hade ändå gott om tid. Himla tur vi har 2 minuters promenad till skolan!

Pratade med Kevins lärare om att han var bakvänd idag. Bekräftade att vi uppskattar att dom slagit larm och kallat till möte nästa vecka. Vidare för att lämna Tilda på förskolan och sen handla till dagens bakning.

Chillade hemma några timmar och knatade sen upp till skolan för att bli mött av lärare direkt. Var dock inte om bara K denna gången. Hämtade upp Kevin och gick ner för att vänta Tilda. Väl hemma nattade jag Tilda och sen satte jag och K igång med att baka muffins. Brände en plåt rejält och fick vädra ur hela lägenheten 😱😂

Fick samtal om att vi ska infinna oss på Bup på torsdag nästa vecka. Snabba ryck där med tanke på att jag pratade med dem igår.

Alicia kom hem från skolan,  det blev lite skärmar en stund innan jag fixade kvällsmat och sen gick vi ut och lekte på gården i väntan på att A skulle komma hem från träningen. Nattat barn och kollat partiledardebatt, och nu är det dags att borsta gaddarna och krypa ner i sängen.

Ganska bra dag ändå 💛

Gillar

Kommentarer