När du behöver hjälp..

# I betalt samarbete med grabbarnaflytt.se #

Jag har flyttat gaaanska många gånger. Med betoning på många.
Som barn flyttade vi en del innan vi äntligen hittade rätt. Och som vuxen har jag nog flyttat mer än dubbelt så många gånger än som barn. Det bara har blivit så. Ett par gånger i livet har jag velat flytta till en helt ny ort och börja om på helt ny kula, men nu när jag har ett nätverk av vänner, familj och bekanta så vill jag inte ens tänka den tanken... fast det hade varit skönt ibland.

När man flyttar, särskilt som familj och med barn.. då krävs det en del planering och starka människor. Det är ju inte bara möbler som ska flyttas, bäras och transporteras.... det är hundratals (nästan!) lådor och kartonger.
En av de värsta sakerna jag vet är att få hjälp med att flyttpacka och packa upp, det vill jag göra själv. Fick dock hjälp med en del av uppackningen här i denna lyan av J och det uppskattade jag faktiskt. Men att ta hjälp till själva flytten är verkligen ingen man ska skämmas över att behöva göra. Det är oftast så mycket annat kring en flytt som tar tid och energi så det kan vara guld värt att faktiskt anlita flytthjälp när man behöver.
En sak som jag kommit fram till genom årens flyttar är att det verkligen är superviktigt att se till att märka upp lådorna så dom hamnar i rätt rum från början. Att stå i barnrummet mitt i natten och leta i kartonger för man behöver en handduk eller sked är minde kul.
Jag har även erfarenhet av att ta hjälp av flyttstädning och det ångrar jag inte en sekund. Det är ju så mycket med det nya boendet när man flyttat och då är det otroligt skönt att slippa gå tillbaka till det gamla för att städa. Väl investerande pengar vill jag säga. Skönt även att få på papper att städning är utförd för att bara kunna lämna över till hyresvärd och nya hyresgäster också!

Så ska du flytta inom en snar framtid tycker jag verkligen att du ska fundera på om flytthjälp och flyttstäd kan underlätta för dig och din flytt :)

Gillar

Kommentarer