Negativ.

Just nu är jag negativ.. till allt. Luften har gått ur mig och jag vet på riktigt inte hur jag ska orka. Alicia blev dålig i tisdags kväll, sa bara pang så var hon febrig och mådde pyton. Kevin och Tilda var det inget bekymmer med förrän imorse.. Kevin var hängig och Tilda sjukt trött. Sjukade allihopa och bäddade ner oss.

Alicia testades igår med tanke på symtomen och att hon blivit utsatt för nära smitta.
Världens bästa farmor & farfar kom hit för att hämta legitimation och körde till en av grannorterna för att hämta test, tillbaka hit och sen tillbaka till grannorten för att lämna 🙏 Vår ort har inte självtest på apoteket längre och vårdcentralen vägrade testa.

Idag kom svaret..

Blev ju inte direkt förvånad. Blev uppringd av smittspårningen som uppmanade till att jag och Kevin skulle testas. Eftersom det inte gått så lång tid måste vi dock testa oss igen på måndag.
Farfar fixade med att köra fram och tillbaka så vi kunde testa oss. Var inget kul att övertala Kevin till hans test med tanke på hur livrädd han är, men tillslut blev det bra iallafall.

Så.. nu ska vi sitta här.. Om Alicia är feberfri till måndag så får hon gå i skolan på onsdag och alla ska sitta i karantän tills dess, inklusive barnens pappa som utsattes för nära smitta i söndags innan barnen kom hit.

OM jag och Kevin är positiva på tisdag/onsdag så ska vi sitta en vecka till.
Får Tilda tydliga symtom ska hon testas på vc. Undrar om vc går med på det?

Känner bara..... 🤦💩🤐🖕😭😴🤮🧟

Har beställt mat från Coop för att täcka upp de kommande 3-5 dagarna iallafall. Det är ju verkligen inte ekonomiskt att sitta inlåst med tre barn som är matvrak alla tre 😆
Måste bara lösa det med att få hem maten också 🙈🙄

Usch ja.. nu fick jag nog ur mig det mesta tror jag. Känns lagom kul att sitta här så länge med barnen och knappt kunna öppna dörren.. och som grädden på moset s�� har vi knappt ngn värme, och varmvattnet har varit nästan obefintligt sen en vecka tillbaka 😳

Varsågoda, hoppas det var kul med ett gnäll-inlägg 😂

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,

Usch. Lider med dig. Krya på er! 💕

nouw.com/minframtid