oliiiiiiiidligt

ja, som programledaren för så ska det låta sa, så är det oliiiidligt nu. värken.

hur länge orkar jag. det känns som jag inte orkar mer.
nu får det räcka, jag vill inte mer.

"det går kanske över efter att du fyllt 25", "om det är överrörlighet"
"nej du är ju inte onormalt överrörlig"

va fan ska man tro? den ene övertygar en om att det är si o så, och en andre kan inte förstå varför den ene säger så, för att …..

jag är trött.
jag vill ha ett svar.
jag vill ha hjälp.
jag vill ha ett jobb.
jag vill ha en trygg framtid, framförallt vill jag tro att jag har en framtid.
jag vill ha mitt liv tillbaka.
jag vill vrida tillbaka klockan sex år, då innan allt började, och må bra. bara en dag. snälla?

men nästa fredag, då gäller det. då ska jag tillbaka till karin efter att vi båda haft semester. hon ringde ju trots allt i somras o frågade hur allt gick o hur jag mådde. nu ska vi ta i tu med allt. skola, jobb, pengar, hjälpmedel. o jag måste köpa mej lite kraft, har dom det på ica måntro? jag ska vara ärlig. jag tränade med bollen ett par gånger, nåra veckor, sen gick det inte. besviken.. så enormt besviken på mej själv. varför får alla andra må bra?

många reagerar på att jag inte alltid är med, jag ser alltid så sur ut. hur e de med dessie? men jag är inte som alla andra 20-åringar. har jag en BRA dag så känner jag mej som 70, och har jag en DÅLIG dag så är jag 110. så är det. men när jag träfar nytt folk så presenterar jag ju inte mej med "hej jag heter dessie och har ständig värk som jag håller på o bli galen av" jag menar.. vad ska folk tro om en? nääe, jag vill inte se sjuk, folk får inte se mej som "hon den sjuke"..

.image2
Anders du är mitt liv. den som får mig att le. den som får upp mej ur sängen när jag mår som sämst. JAG ÄLSKAR DEJ MIN UNDRBARA PRINS. higher than the moon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: