On my walls.

I samarbete med canvasbutik.se

Lejon tavla

Alltså, tavlan ovan! King of kings! Jag vet inte varför, men jag har en liten förkärlek till lejon på bild 😍

För övrigt så måste vi verkligen skärpa oss och skaffa tavlor till väggarna så det ser (och känns!) mer hemtrevligt, och så kanske det ekar mindre?! Jag trivs inte för fem öre med kala väggar, känns så himla kallt och tråkigt.

Nu har jag hittat flera potentiella canvastavlor som jag verkligen skulle kunna hänga upp här hemma, riktigt fina och har ett djup!

Jag gillar verkligen när bilden har ett djup. Man kan titta på tavlan och tänka efter, drömma, bli påmind. Ja med dessa känner jag så! Det är liksom mer än en bild, det är ett budskap.

Den här 👆 är helt underbart fin! Den får min hjärna att jobba stenhårt, känslorna att snurra runt och sinnena öppnas. Vad känner du när du tittar på den? Försök beskriv!

Samtliga canvastavlor finner du hos Canvasbutik.se där du har ett brett sortiment av canvastavlor, oljemålningar, posters & print,ramar m.m. Kika in för att spana på utbudet, för det är verkligen stort och fint! Och dessutom så såg jag att om du kan göra din egna ljuddämpande tavla!
Vad har du på dina väggar just nu? Har du lust att förnya dig lite? Det tycker jag ;)
En riktigt fräck sak som dom erbjuder är tavelväggar. Vad är då det? Jo det är redan utvalda tavlor, posters, canvas, ja vad du nu vill ha. Som matchar och tillsammans skapar en amazing tavelvägg! Du kan köpa det med eller utan ramar och du kan även specialbeställa så deras designers skapar efter hur du önskar! Det kan ju vara supersvårt att hitta tavlor som verkligen passar in och sen även matchar varandra. Jag hade ju lätt hängt upp mina tavlor så dom hade missmatchat till max, och sen gett upp och tagit ett ett proffs som fått göra det åt mig haha. Jag är så blind när det gäller sånt. Samma att måtta till vart tavlorna hänger bra... inte min grej :P

Men som sagt, här finns allt du kan tänka dig i tavelväg, eller bara en enkel poster med ett fräckt citat som kan förgylla vardagen för dig eller någon annan. Det är ju snart fars dag, och det närmar sig julklappsshopping med stormsteg!

Tavelvägg - Posters

Gillar

Kommentarer