One after another.

Det ena efter det andra. Skit efter skit efter skit. När tar det slut? När vänder det?

Ja förlåt, jag har lite svårt att vara optimistisk just nu.

Det börjar bli ohållbart att trängas i en liten tvåa. Att det dessutom är massor av saker som är trasiga och/eller oanvändbara gör inte saken bättre. För att inte tala om tålamodet. Vi står i kö överallt, vi letar hela tiden. Men vi verkar få sitta kvar här ett tag till.

Som pricken över iet körde sambon på ett djur på väg till gymmet imorse. Han klarade sig fint, men bilen fick stryk. Så, ännu en sak att ordna med och ta med försäkringsbolaget. Just nu är jag väldigt tacksam över att vi har försäkringar.. det är inte många år sen som vi inte hade försäkringar eftersom vi prioriterade att lägga pengarna på annat då.

Och så fyller lilleman år om tio dagar. Idag är det fem år sen han var beräknad, lille plutten. Känner en smula (skitstor smula!) panik över hans födelsedag firande och presenter också.. när ska vi ordna med det?

Imorgon ska vi till huset igen, gå igenom kök, matplats, datorhörna, klädkammare. Tror inte vi kommer hinna med ovanvåningen. Vill bli klar med det, så vi sen slipper åka dit igen.

Nej nu ska jag hälla i mig lite mer kaffe och hoppas på att jag piggnar till lite och kanske känner att det finns hopp om världen ändå ;) Vad ska du göra idag?

Gillar

Kommentarer

MammaTillEllie,
Ja tack o lov för försäkringar! Hoppas allt ordnar sig!
nouw.com/mammatillellie
MammaTillEllie,
Ja tack o lov för försäkringar! Hoppas allt ordnar sig!
nouw.com/mammatillellie