Operation.

Nu har jag precis pratat med A. Han ringde för en stund sen också och då hörde jag mest en förbannad Tilda i bakgrunden. Dom hade försökt undersöka henne och skulle sen mäta & väga.. men det ville hon verkligen inte så A ringde mig för att kolla vad hon väger & längden istället :P Kan inte vara lätt å va livrädd för vitrockar!

Men iallafall, det blir operation på Tilda också! Nu ska vi bara invänta när också. Och så väntar vi fortfarande på att K ska få komma dit för ytterligare en koll eftersom vi misstänker att han kan behöva en op till.

Känns sådär lagom hemskt att min lilla bebis ska opereras.. men efter Kevins op vet vi ju hur det går till och hur underlättande det kan bli för barnet att få klippa tungbandet. Ju tidigare desto bättre!


Vi sa ifrån på bvc om tungbandet när Tilda var tre veckor gammal. Nu fyller hon snart 2 år. Hemskt tråkigt att det ska behöva ta sån tid. (Inte bvc's fel, utan sjukhusets)

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,

Lilla hjärtat. Men då vet ni ju hur det går till och att det blur bra. Synd bara att de inte lyssnat på er tidigare, borde väl vara lättare ju mindre de är

nouw.com/lexochlogan
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,

Ja men precis! Är ju en ganska lätt operation men ändå nervöst. Spädbarn behöver oftast inte sövas eftersom de inte är så rörliga så då klipper man bara lite snabbt så det hade ju varit bättre om det gjorts från början 🤔

nouw.com/hjartebarnsmamman