Överraskning, krock och intervju.

What a day!

Jag och min mormor hade planerat att lura hit svägerskan eftersom det är hennes födelsedag idag. Bjuda på lite bullar, blommor och presenter. Bad henne komma hit och hjälpa mig sätta upp tavlor... jag som inte äger några tavlor :P

Jag lämnade Kevin på förskolan sen traskade jag och Tilda hem för att städa lite innan födelsedagsgrisen och mormor skulle komma. L ringde och babblade en stund och jag satte mig vid tvn med Tilda. Mitt i allt deckade Tilda och jag kokade en kanna kaffe och skulle precis sätta igång med dammsugningen när L ringer igen. Hon gråter hysteriskt och får fram att dom har krockat. Barnen är i bilen och bilen är skrot. Dessutom var det precis här nedanför där vi bor. Kände att jag bara ville springa ner men eftersom jag var själv med T så gick det ju inte. Lägger på med vetskapen om att barnen är ute ur bilen och verkar må bra. Precis då knackar det på dörren, mormor! Jag sa snabbt vad som hänt och lämnade över Tilda i hennes omsorg och sprang. Vet inte vart jag fick den energin ifrån men gud vad jag sprang. Möttes av en demolerad bil, en gråtande mamma och två ledsna barn. Det tredje barnet var på förskolan tack och lov. Men de två som var i bilen, en 9-åring och en bebis, var tillräckligt att försöka lugna mitt i kaoset. Kramade om dem och kollade så alla var hela och fick L till att ringa sin man som kom snabbt på plats, sen larmades räddningstjänst och där lämnade jag och svägerskan (som också kommit till platsen på väg hem till mig för att "sätta upp tavlor") över till brandmän och ambulans.

Tacksam att allt gick bra, trots att bilen blev skrot :(
Och tack mormor som knappt hann in genom dörren förrän jag sprang iväg!När vi kom hem igen så fick svägerskan veta att vi bara lurat hit henne för att överraska lite på födelsedagen :) Fika, bebislek, kaffe och babbel blev det ett par timmar framöver och sen avslutades eftermiddagen med att jag fick mail om jobbintervju imorgon :D Wohoooo! Wish me luck!

Vad har ni gjort idag?

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Ush tur att alla var oskadda 🙏🏼 Lycka till imorgon 🌸
nouw.com/egenodlatärdetbästa