P R I D E

-- i samarbete med partykungen.se --


Ska du på Pridefestivalen i år? Om inte, så kan du fira hemifrån 👍❤💛💚💜💙

Världens bästa anledning att festa till det, piffa hemma (eller en lokal, eller utomhus för den delen...!) ha trevligt, äta god mat och umgås med de som gör dig glad och uppmärksamma & okeja HBTQIA.
(homosexuella, bisexuella, transpersoner, queera, intersex-personer och asexuella)

Vi är inte stöpta i samma form, vi känner inte likadant. Det är okej!

Regnbågen är ju så himla fin och representerar så mycket. Förutom de jag nämnde ovan så representerar regnbågen även barn som inte har en mamma och en pappa utan kanske endast en förälder, alternativt två mammor eller pappor, eller fler än två föräldrar. Alltså inte den så kallade kärnfamiljen.

Hos partykungen.se hittar du precis allt, ja jag menar det verkligen, aaaallt du kan tänkas vilja ha eller behöva inför pride! Jag hittade supersnygga nagellack, regnbågsfärgade kondomer (hahahah!), vimplar, peruker och massa annat på deras sida. Nästan så vi skulle festat till det och haft en regnbågsfärgad fest här med ;) Barnen hade älskat det, Kevin gillar färger (och att ha fest haha) medan Alicia älskar svart.. men tycker om att pynta och piffa.

Uppmärksammar du pride? Varför, varför inte? Jag tycker det är superviktigt och står bakom - stöttar, okejar och hejjar på! I familjen & släkten finns en härlig blandning av både regnbågsfamiljer och HBTQIA så mina ungar tycker inte det är något konstigt alls och växer upp i en familj där det inte finns fördomar för att man inte är lika.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229