Personlig present - ölglas med namn

I SAMARBETE MED MEDGRAVYR.SE

När hjärtat fyllde år så visste jag inte vad jag skulle hitta på. Jag och barnen hittade lite smått och gott, lite braattha-saker som vi valde tillsammans. Men så ville jag också ge något speciellt, något som kunde sparas på. Det gick ju så mycket personliga saker förlorade i branden att vi knappt äger något sådär speciellt och personligt längre.

Så såg jag ett blogginlägg hos @Missjennifer där hon tipsade om personliga presenter hos medgravyr.se - var tvungen att kolla!

Och jodå, jag hittade den perfekta presenten!


Ölglas med personlig gravyr. Så passande med tanke på att vi dricker en del öl ibland och hans födelseår ingraverat 😍
Riktigt snygga var dom också! Första intrycket av kartongen var lyx, jättefin bara den! Glasen låg tryggt och fint i en massa skum och var väl skyddade. På kvällen hällde jag upp en öl i ett glas till honom, och han såg lagom nöjd ut :)


Och ja.. kartongen var så fin att vi behöll den :D Barnen fyllde den med sina gubbar till xbox-spelen så nu står kartongen i tv-bänken i vardagsrummet 😁

Tycker du ska kika in hos medgravyr.se om du är ute efter personliga presenter! Dom har så mycket fint, och bra priser, snabb leverans och god service! Nedan är några exempel på deras utbud, och här hittar du glasen jag köpte till hjärtat !

Gillar

Kommentarer