Polisstationen.

Jag var på vippen att skriva Heeej måndag! men så kom jag på att det faktiskt är tisdag. Vi fick en lite längre helg tillsammans eftersom A var pappaledig igår, så det känns som måndag idag.

I torsdags när vi var på väg till barnmottagningen med Alicia så ringde min mobil. Hemligt nummer. Svarade och möttes av en röst som sa "Hej jag heter Xx och ringer från Polisen i Helsingborg, vi skulle vilja ha ner dig på förhör...". Jag började skaka, hjärtat klappade i 200 och jag plitade ner hans namn och tid & datum för när jag skulle ner. Måndag, alltså igår.

Det gällde branden, såklart. Jag är målsägande eftersom det var jag som lämnade huset sist och jag som ringde 112.
(Vill du läsa mer om branden så hittar du det här här här och här)

Men fy farao vad jag var nervös, hela helgen.. och igår när vi körde ner. A & bebisen följde med men fick stanna i väntrummet innanför entrén medan jag och Herr Polis gick bakom en hel ras med låsta dörrar för att sätta oss i ett litet rum där förhöret skulle hållas. Han märkte ganska direkt hur nervös jag var, men tyckte att jag skulle försöka slappna av och svara på frågorna så bra jag kunde.

Ett tjugotal frågor senare hade det gått en timme och vi avslutade förhöret.

Det finns fortfarande sjukt många frågetecken och vissa frågor kunde jag knappt svara på.
Så nu återstår det att se om de kommer skicka dit tekniker, när A blir kallad och vad de kommer fram till.

En vecka efter branden fick vi papper från polisen att det inte fanns skäl att starta en förundersökning, så vi trodde att de bara släppt detta. Skönt på sätt och vis eftersom det är så mycket annat som vi håller på att ordna med efter branden. Men nu är det ett pågående fall, så vi får se om och när vi får höra något.

Värsta frågan jag fick igår var nog "Har du någon ovän som du tror hade kunnat orsaka branden?". Hemskt att ens spekulera i, svaret blev nej.

Men nu är den biten avklarad, for now.


När barnen inte är hemma/sover.... då får man passa på!

Gillar

Kommentarer

elin,
Mums så gott med kaffe och lite choklad <3
devote.se/johnssons
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Det bästa 😍😍
nouw.com/hjartebarnsmamman
nickiandersson
nickiandersson,
Skönt att förhöret gick bra ändå😊
nouw.com/nickiandersson
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Förstår dig att du var nervös, vem skulle inte bli det? Läskigt nog med branden för er ju!! Hoppas allt är bra med dig! 😊
nouw.com/angelicaelversson