Pool.

I samarbete med poolgiganten.se


När vi bodde i huset så skaffade vi pool. En ganska rejäl sådan, och det var underbart att se hur barnen plaskade runt samtidigt som jag själv satt i skuggan med minstingen. Jag tog mig minsann ett och annat dopp jag med, och det var sååå uppskattat. Jag saknar det, massor. När man blir överhettad av värme är det så himla skönt att bara kunna stiga i. Slippa åka till havet eller sjön, är ju nästan så badsuget försvinner på väg dit haha.

Har du pool? Vill du ha? Jag måste isåfall tipsa om ett fantastiskt utbud av pooler här ➡️➡️ Pooler ⬅️⬅️

Nu har vi ju inte så stor trädgård att vi får plats med en pool. men jag tror ändå att det kommer bli en liten plaskepöl till Tilda i sommar, för det finns ju inget roligare än vattenlek när det är varma sommardagar! Hade vi haft större trädgård så hade jag inte tvekat en sekund, det hade blivit en pool innan juni månad så vi inte smälter bort. Om det nu blir någon sommar detta året. Eftersom vintern uteblev kanske sommaren också gör det haha. Nej inte för å va sån, men man vet ju inte alls hur det kommer bli. Sommaren -18 var ju olidlig och jag är glad att vi var på husvagnssemester vid en sjö för där låg vi i blöt hela dagarna för att inte riskera att smälta bort helt.


Ni som har pool får mer än gärna dela med er av vad ni har för sort, vad ni tycker om den osv. Gärna lite om hur den används också. Och ni som har en liten trädgård, som vi har (radhus med liten gräsplätt) hur gör ni på sommaren när barnen skriker efter vattenlek och pool? Ge mig alla tänkbara tips som kan funka! Vi har dessutom inget vattenutkast (heter det så?) inne på tomten utan det finns ett gemensamt utanför dom vi delar med några andra.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Vi har ett spa och det är så skönt, havet ha vi en kvart härifrån.
nouw.com/densaknadefamiljen