Presenttips alla hjärtans dag

I samarbete med bestcanvas.se

Kärleksdagen närmar sig! Är det något du firar? Vi gör, men inte sådär superstort. En liten blomma, en extra god middag, lite choklad kanske och en massa gullegull-teckningar från barnen. Kärlek får och ger vi varandra varje dag oavsett datum :)

Men det kan såklart vara kul att uppmärksamma varandra lite extra och så har jag en superfin idé om vad man kan ge bort till sin andra hälft, eller till familjen. Tavlor! Och inte vilka tavlor som helst heller utan superfina tavlor från BestCanvas.se!

Om man är nyfiken på hur en tavla kommer till världen så har jag läst på lite!
Det är verkligen simpelt, men du bör tänka på att kvalitén på ditt/dina foton är viktiga.

Du knappar dig alltså in på hemsidan och trycker sen på skapa. Ett popup-fönster låter dig välja foton. Sen väljer du storlek och utförande på dina produkter innan du går vidare till betalning och info om vart det ska skickas. Easy!


Som ni kan se på bilderna ovan så valde jag faktiskt en aluminiumtavla, riktigt annorlunda och snyggt!

Jag gillar tavlor! Dom består, och dom kan verkligen göra ens hem så mycket mer personligt och speciellt. Sen behöver det ju såklart inte vara människor på vartenda en, det blir lite för mycket. Men en landskapsbild man knäppt själv eller bara en byggnad som betyder något. Det kan bli hur bra som helst, särskilt om man själv vet vad budskapet bakom är.

Vad har du för tavlor hemma? Vilken är din favorit och varför?
Just bilden som jag har använt i exemplet ovan är min favorit, men vi har inte den på väggen längre. Jag framkallade två superstora foton när vi bodde i huset, och dom stannade kvar där efter branden. Eftersom vi hela tiden efter branden jagat nytt boende, ett hem, så har jag inte lagt någon större vikt på varken heminredning eller tavlor. Men nu är det snart dags att flytta till ett hem igen så då blir det andra bullar!Gillar

Kommentarer