Rabatt-app

-- I SAMARBETE MED RABBLE --

Gillar du att shoppa? Gillar du att spara pengar? Då har jag ett superbra tips! En app som visar alla rabatter och erbjudanden, både online och i fysiska butiker nära dig. Slår du på aviseringar så plingar det till när ett nytt erbjudande landat i appen. Kan det blir bättre? Det är dessutom superenkelt att använda den!

Check this out

Gå bara in här och ladda ner appen - så kan du börja spara pengar!


Appen är superenkel att använda, och jag gillar när det inte är för krångligt! Nu när det är dags att shoppa julklappar så finns det massor av fina erbjudanden från de stora butikerna (några av dem syns ovan ).

Nu närmar sig Black Friday med stormsteg och inne på Rabble så finns en nedräknare

Och vet ni vad? Rabble finns ju såklart på Instagram också! Här hittar ni deras sida @rabble

Rabble har en slogan som jag bara älskar!
Rabble - the natural stop before you shop

Stämmer så himla bra! Jag som i princip alltid shoppar från datorn går alltid in på Rabble.se för att kolla om det finns någon aktuell rabattkod eller kampanj innan jag klickar hem något. Finns det pengar att spara är det verkligen dumt att missa ;)

Själv blev jag superglad när jag fick avisering om att tomten kommit tidigt i år! Rabatter hos Lekmer som är sjukt grymma! Har tänkt beställa de flesta julklappar både till våra tre barn och alla kusinerna från just Lekmer så det kan inte bli bättre Sparar jag pengar på att sitta och leta rabattkoder så gör jag gärna det, men numera behöver jag ju inte leta runt lika mycket som innan tack vare den här sidan och deras finurliga app! Me love

Använder du dig av Rabble? Eller någon annan sajt? Shoppar du med eller utan rabattkoder? Tell me!

Happy shopping!

Gillar

Kommentarer