Ränta, avbetalningar, krediter och lån

I samarbete med privatlån24.se

Många av oss har nog smålån och krediter. På de flesta sajter, e-butiker och även i vanlig handel kan man handla på kredit, avbetalning och faktura. En hel hop olika kreditbolag kan bli många stora avgifter och höga räntor. Har du det? Känns det som att de aldrig tar slut? Hopar sig högarna med räkningar som du bara betalar minimum på? 💰
Har du tänkt på att samla dina smålån? Många gånger kan det vara lösningen för att få rätt på ekonomin.

Du har kanske inget fast jobb, studerar, har eget företag, är vikarie eller är mellan två jobb? Vet du att man kan låna utan fast jobb ?
Det finns såklart ändå några kriterier som måste uppfyllas, men inget det klassiska med att man måste ha fast jobb. Många är ju vikarier och trivs med det, omväxling i vardagen liksom. Då ska inte det stätta stop för att få en bättre ekonomi.

Eller så kanske du längtar efter en resa, men vet att du inte får loss några pengar till det förrän senare. Bilen kanske behöver bytas ut, men samma sak där, plånboken är för tunn. Ett ganska vanligt problem är ju att man är arbetssökande och utan körkort. Körkort kräver pengar (jobb) och ett jobb brukar kräva körkort. I vilken ände ska man då börja? Kanske kan lösningen vara att ta ett lån för att fixa körkort och sen kunna få ett fast jobb - då kan du också betala av ditt lån!

Jag propagerar absolut inte för att folk ska springa runt och låna pengar hit och dit och använda dom till grejer och prylar som de inte har råd med, men ibland kan det göra stor nytta för att få en chans att komma på rätt spår helt enkelt!

Har du tagit lån någon gång? Har du ett eller flera lån så är mitt tips att du kollar upp om de går att baka ihop så du kan betala av det snabbare och med en (förhoppningsvis) bättre ränta.


Gillar

Kommentarer