REA!

Shoppar ni mycket på REA? I do! Varför köpa för fullpris när man kan få rabatt lixom ;) Just nu har min favvobutik upp till 70% rabatt på sin rea vilken innehåller tusentals produkter för hem, kvinna, man och barn. Där finns i princip allt man kan tänka sig, och lite till!

Jag brukar kolla efter rabattkoder som funkar även på redan rabatterade priser, eller så shoppar jag lite på rea och använder sen rabattkod på nya produkter som ligger ute för fullpris och får på så sätt maassor för pengarna. Hur gör du?

Dessutom kollar jag alltid på Rabble för att ha koll på olika kampanjer och rabatter, dumt att missa något ju!

Detta hittade jag på Ellos nyheter, fanns en del som redan är på rea!


Tycker absolut att ni ska ta en titt på REAN , och kolla här efter rabattkoder. Jag hittade en helt FENOMENAL kod som ger dig detta ↓ ↓ ↓ ↓

50% rabatt

Här är en Ellos rabattkod som ger dig upp till 50% extra rabatt på REA. 20% rabatt på första & andra varan, 30% rabatt på tredje & fjärde varan & 50% rabatt på femte varan!

Koden finner duHÄR ;)

Kan inte bli bättre, tror jag ska sätta mig och kolla födelsedagspresenter till blivande åttaåringen. Är ju faktiskt bara ... 43 dagar kvar! Tänk, för 8 år sen satt jag här med kulan i vädret och hade 43 dagar till BF av första barnet :D


Gillar

Kommentarer