Regn, cykel & rumsbyte.

Rubriken sammanfattar dagen ganska bra faktiskt. Egentligen skulle vi hälsa på hos lillebror E och hans familj men A mådde inte bra så vi fick snällt stanna hemma istället. Jag cyklade ner en sväng och handlade i regnet, sen påbörjade vi rumsbyte mellan Alicia & Tilda. Alicia kom själv med idén här om dagen eftersom Tildas rum är så litet och hon tar in sina leksaker i vardagsrummet så tyckte hon att dom kunde byta. Jag har själv tänkt den tanken många gånger dom senaste veckorna men inte vetat hur jag skulle lägga fram det till Alicia haha. Så nu har Alicia ett lagom stort rum, hon spenderar ändå mest tid med mobilen i sängen så hon behöver inte golvytan hon hade innan. Och Tilda, jisses.... hon får faktiskt plats med sina leksaker nu! :D Återstår att se om hon kan låta bli att flytta in alla sina saker hos oss!

Sen kom vi på att det är lördag, så jag och Alicia begav oss ner i byn på cyklarna... även den här gången i regn. Men ja, det är bara vatten :P

Nu sover två av tre barn och vi sitter vid vars en dator och tar det lugnt. Imorgon vill jag till skogen, får se om resten av familjen också vill det!


Gillar

Kommentarer