Regnskurar, tandblekning och baciller.

I samarbete med tandblekning.co

Heeej tisdag! Jag bestämde mig för att blogga mer, men det är verkligen svårt att få in den där rutinen igen. Och som jag nämnt innan, jag vet verkligen inte vart jag ska dra gränserna nånstans. Så ni får helt enkelt stå ut med att det kanske bli lite glest mellan inläggen ändå.
Här hemma är det sjukstuga som råder för tillfället. Kevin blev dålig i fredags med hög feber som nockade honom totalt. Det är ju så hemskt när han får feber för han ligger på 41 grader och febertopparna är svåra att få ner. Man måste varva ipren, Alvedon och blöta handdukar på huvudet (som verkligen inte uppskattas!). Men idag var han så pass pigg igen att han ville tillbaka till skolan, så det fick bli så helt enkelt. Lite rosslig och lite trött var han när jag hämtade honom efter lunch, men det hade gått bra ändå.
Alicia insjuknade i söndags kväll och är fortfarande riktigt dålig. Feber, hosta och halsont. Tilda är än så länge pigg så vi får hoppas det håller i sig så och att bacillerna håller sig väck nu när hon fått börja på ny avdelning på förskolan :) Dock var det allt annat än kul att lämna & hämta ungar idag eftersom det regnat tunga och iskalla regndroppar hela tiden när jag varit ute haha. Kunde ju minsann ha snöat istället!

Själv mår jag ganska bra, trött efter ett antal nätter med vakna barn. Inatt väsnades det så mycket i trapphuset att K vaknade och grät så rädd han han. Tur det inte är långt kvar tills vi flyttar härifrån! Jag har bokat en frisörtid nästa vecka och sitter nu och funderar på mina tänder och mitt leende. Jag har en del laster som medför att tänderna inte precis är vita längre. Det är inte fint. Och jag som har tandläkarskräcken deluxe sitter såklart och funderar på en massa alternativ som man kan fixa hemma. Utan att gå till någon som ska peta en i munnen ;) Har du blekt dina tänder hemma? Med vad, och gick det bra? Jag tror jag hade varit mer bekväm med att le och se glad ut om jag hade haft ett vitare leende! Så en tandblekning skulle verkligen sitta fint just nu!Gillar

Kommentarer