Rent och snyggt - få hjälp.

-- i samarbete med HJT Städ --

HJT Städ - Städfirma i Västerås

Jag gillar inte att städa, det är ingen hemlighet. Tycker det finns så mycket annat att lägga både tid och energi på. Men jag gillar inte heller att ha det skitigt runt omkring mig. Stökigt är en sak, vi bor ju trångt och har tre barn som har NOLL koll på hur man plockar undan efter sig. Tror dom ärvt det från mig haha. Men jag får såklart ryck jag med och plockar undan allt som ligger och skräpar. Oftast städar jag då undan grejer som jag inte borde städat undan och de kommande timmarna eller ibland dagarna får vi spendera med att vända ut och in på vartenda skåp och låda för att hitta det jag städat undan - då känns det ganska meningslöst att jag från början plockade undan :P Men det är jag i ett nötskal!

En sak som blir mer och mer populär idag är att anlita en städfirma, vilket jag också är sjukt sugen på! En del får hjälp med allt, vissa nöjer sig med att ha städ en eller två gånger i månaden för att ta det största bitarna. Fönsterputs kan man också få hjälp med, för hur kul är det egentligen att putsa fönster? Jag gör det inte frivilligt i alla fall ;) Få golven ordentligt städade med olika maskiner och produkter av utbildade människor kan man också få!

Jo det här med att få städhjälp är nog mer vanligt än vad man tror, det är jag helt säker på. Tror inte många berättar att de har städhjälp för de är rädda att bli ifrågasatta. Vem klarar inte av att städa sitt hem. Men det kan ju finnas både fysiska, psykiska och andra faktorer som spelar in. Kanske vill man bara inte och lägger mer än gärna pengar på att någon annan ser till att hemmet är rent och snyggt, och lägger istället tiden på något man vill göra. Kanske barn, vänner, jobb, sporter eller något kul!

Flyttstädning är också en tjänst man blir erbjuden, vilket är en superbra idé för den som har en stressig flytt framför sig. Ofta vill man bara lämna sitt hus eller lägenhet bakom sig och inte lägga ner en massa timmar på att skrubba och skura när man har lådor att packa upp i den nya bostaden - helt perfekt med flyttstäd då!


Gillar

Kommentarer