Runt runt runt.

Cover image for Blogga om ABC Solutions ståltrappor!

I samarbete med abcsolutions.se

Hur ser det ut där du bor eller på din arbetsplats med trappor? Finns det en väg att ta sig ut snabbt om det exempelvis skulle börja brinna eller hissen går sönder?
Jag har alltid ogillat spiraltrappor som ligger lixom utanpå hus, mest för att det ser så sjukt ostabilt ut. Men om bygget är bra och kvalitén går hand i hand med säkerheten som hos ABC Solutions så kan du glömma läskiga och svajiga spiraltrappor!
Jag föredrar såklart att alltid befinna mig på markplan och slippa tänka att jag måste ner (sjukt höjdrädd och får svindel när jag går över en bro på 3m) meeen, om jag måste ner så ska det gå snabbt, jag ska kunna hålla i mig och jag ska helst gå runt och inte bara trappsteg ner. Alltså är en spiraltrappa perfekt för mig som är höjdrädd. Vi funderade faktiskt till och med ett tag på att ha en spiraltrappa i huset för att få lite mer utrymme där trappan stod, men den idén hann vi aldrig förverkliga. Kanske tur det? Undrar vad barnen tyckt om en spiraltrappa inomhus haha. Men det hade varit snyggt med en svart eller vit bastant grej! Det finns ju en hel uppsjö av olika utformningar och stilar på de här spiraltrapporna. Olika räcken, olika trappsteg, olika vinklar. Ja det mesta faktiskt! Dom går att barnsäkra enkelt med en form av list, och man kan köpa till ramper om man behöver det. Dessutom ska dom vara enkla att montera och kommer alltså i ett stycke, så inget byggande behövs mer än själva fastsättningen av trappan där den ska vara. Trapporna är gjorda i stål och har sen behandlats för att kunna klara vårt nordiska klimat och sen kan man välja till den färg man vill ha för att trappan ska kunna matcha byggnaden. Supersmart!Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229