Samtal.

Godförmiddag! Funkar Nouw bra för er nu? Idag kan jag äntligen använda fetstil och kursiv text igen från datorn, har bara funkat från mobilen nu ngn vecka. Sett många som flyttat ifrån Nouw dels på grund av buggarna men jag trivs så himla bra här så jag valde att avvakta lite. Nu väntar jag bara på att statistiken ska bli korrekt också!

Jag sitter med en kopp kaffe och har precis pratat med förskolechefen om tisdagens incident . Så väntar med spänning på återkopplingen nu, för det känns inte okej någonstans med bemötandet jag/vi fått.

Ska sörpla kaffet, kolla på tv4-nyheterna och fixa lite med bloggens alla inställningar och sen sätta mig med jobbet en stund. Kanske få rätt på webbutiken en gång för alla?

Vad gör du idag?Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
Jennifer Queen,
Jag valde att flytta för det kändes som att jag stod på samma ställe och stampade.. 😊
thequeenie.se
debeau
debeau,
Är så nöjd med Nouw även fast det varit lite buggar, men krävs mycket för att jag ska byta från denna portal. Bloggat på så många andra sidor i yngre dar och ingen sida har varit så simpel som Nouw!🙏🏼✨
nouw.com/debeau
ssandraaf
ssandraaf,
Nu funkar det hos mig med =) har också valt att stanna aldrig ens haft tanke på att byta! jag gillar nouw 😊
nouw.com/ssandraaf
Wunderlich
Wunderlich,
Vad är det för webbutik du har? 😊❤
nouw.com/wunderlich
bolmgren
bolmgren,
Babblades is the shit 😁
nouw.com/bolmgren
carolineanette
carolineanette,
Har faktiskt inte haft så mycket problem mer än att det varit krångel med att kommentera någon gång. =) Skönt faktiskt!
nouw.com/carolineanette
Malin
,
Jag följer dig, men dina inlägg kommer aldrig upp när du skrivit dom. Måste gå in på din blogg via webbsidan varje gång för att kolla om det kommit något nytt.