Serier - topp 5.

Gåsmamman - världens bästa serie! Precis kollat klart på säsong 2 och längtar till nästa!

Saxat från Wikipedia
Gåsmamman
är en svensk dramaserie som började sändas på C More Series i slutet av 2015.[2] Huvudrollen spelas av Alexandra Rapaport.[3] Den 18 februari 2016 hade serien premiär i Kanal 5 där den slog kanalens tittarrekord för egenproducerat drama. Inspelningen av säsong två inleddes under försommaren 2016. Serien är baserad på den nederländska dramaserien Penoza från 2010 skapad av Pieter Bart Korthuis och Diederik van Rooijen. Det finns också en amerikansk dramaserie från 2013, Red Widow, som har samma ursprung.
Säsong 2 av Gåsmamman hade premiär på C more den 24 november 2016
Inspelningen av säsong 3 påbörjas i mitten av februari och har planerad premiär hösten 2017

Fick tipset av bästis och är helt besatt! Nytt avsnitt varje söndag kl 21! Ser fram emot söndagarna numera!

Saxat från Wikipedia
Innan vi dör
är en svensk thrillerserie som produceras av B-Reel för Sveriges Television med premiär den 15 januari 2017. I huvudrollerna syns Marie Richardson, Adam Pålsson, Alexej Manvelov och Sofia Ledarp.
Inspelningarna inleddes i november 2015 och programmet är en samproduktion mellan SVT, tyska ZDF och Filmregion Stockholm-Mälardalen/Film Capital Stockholm

Hanna (Richardson) arbetar på Stockholmspolisens enhet för organiserad brottslighet och dras in i en maktstrid i undre världen när hennes älskare och kollega Sven kidnappas. Situationen blir ännu mer komplicerad när hon inser att en av de inblandade är hennes egen son Christian (Pålsson), som Hanna tappat kontakten med sedan hon sett till att han gripits för droginnehav.

Haha alltså den här serien! Sååå mycket humor men samtidigt väldigt mycket verklighet för många familjer!

Saxat från Wikipedia
Bonusfamiljen är en dramaserie skapad av Felix Herngren, Moa Herngren och Clara Herngren för SVT. Serien är producerad av produktionsbolaget FLX. Serien sänds under våren 2017 och har redan innan sändning påbörjat inspelningen av en andra säsong.Serien är regisserad av Felix Herngren, Emma Bucht och Martin Persson.

Oh, den här fastnade jag för snabbt! Är på avsnitt 7 men inte sett mer eftersom jag introducerade serien för sambon, men tror bara han sett två avsnitt än så länge.. så får se om jag kan hålla mig med att inte se vidare själv eller om jag fuskar ;) Mycket spänning!

Saxat från Wikipedia
The 100
är en amerikansk TV-serie på tv-kanalen The CW som hade premiär 19 mars 2014. Medverkande skådespelare är Eliza Taylor-Cotter och Henry Ian Cusick. Den 1 februari 2017 har den fjärde säsongen premiär.

Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade nästan allt liv på jorden. Men i en omloppsbana kring jorden har 12 nationers bemannade rymdstationer slagit ihop sig till en enda stor station kallad "Arken". Där försöker mänskligheten överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att att de kan återvända. Men Arken är nu döende och dess ledning bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken till Jorden för att undersöka ifall det går att överleva där. Väl nere inser de ungdomarna att att allt liv på Jorden är långt ifrån utplånat och att de därmed inte är ensamma. Därefter börjar den verkliga kampen mellan liv och död där ungdomarna blir testade av sig själva, naturen och av de människor som redan bor på Jorden.

Just nu kikar jag lite på den här! Mmm, ännu en svensk serie! Har inte sett så många avsnitt ännu men den är spännande och full av hemligheter!

Saxat från Wikipedia
Tjockare än vatten
är en svensk-finländsk dramaserie i 10 avsnitt från 2014 producerad för SVT och Svenska Yle. Serien hade premiär i SVT den 27 januari 2014 och producerades av Nice Drama. Den andra säsongen, med premiär den 17 oktober 2016, är också på 10 avsnitt.

Syskonen Lasse, Jonna och Oskar återförenas på familjens pensionat på Åland efter att inte ha haft kontakt med varandra på flera år sedan deras mamma Anna-Lisa bett dem komma. Lasse och Jonna har sedan länge lämnat Åland och flyttat till Sverige medan Oskar stannat kvar och drivit pensionatet tillsammans med Anna-Lisa. När Anna-Lisa hittas död efter att ha begått självmord visar det sig att hon i sitt testamente har uppgett en sista vilja som för alltid kommer att förändra syskonen Waldemars liv och deras förhållande till varandra. Återkomsten hem blir snart fylld av konflikter när gamla minnen, hemligheter och oförrätter i familjens historia kommer upp till ytan.


Det var mina tips just nu! Vad har DU för favvo-serie?

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Bra tips 😊
nouw.com/bolmgren