Shoppingtips - 50% rabatt

-- inlägget innehåller reklam --

Våren och sommaren för med sig så ljuvliga färger, nyanser, ljus och toner. Visst blir man sugen på att inreda i somrigare kulörer! Jag har helt snöat in på serien Torild, varvat med rosa, vitt och guld. I höstas älskade jag koppar, nu är det guld, massor av guld!

Att vara utomhus i grönskan och bland en massa blommor och sen komma inomhus och mötas av dessa tyger och färger skulle ju verklige pigga upp en trött småbarnsmamma! Dock kommer jag inte klicka hem något alls till hemmet förrän vi fått större lägenhet, för det får helt enkelt inte plats och jag har inte riktigt lusten till det heller här när det enda jag vill är att flytta ;) Men snart kanske!

Snygga vattenbringare, karaffer och dricksglas kan man ju heller inte få för mycket av (ehh, alltså... jo man kan!) när det är varmt och man behöver svalkande dryck.! Kökshanddukar är också en grej som vi behöver fler av, en hel del. Barnen är så fräscha emellanåt och torkar precis allt möjligt med dem, är kul att komma med nytvättade händer och ska torka sig på en handduk som är inkletad i allt möjligt :P #småbarnsliv

Visst finns det mycket fint hos Jotex?! Shoppingsugen? Då har jag en kul sak att berätta!
Erbjudande: 50% rabatt på dyraste inredningsvaran hos --> Jotex

Shoppa på ;)

Gillar

Kommentarer