Sista natten, sommarlov och donkenglass.

Vilken vecka! Jag Ă€r helt slut 🙈😅

Tilda fick sitt 5-Ă„rs vaccin i tisdags. Gick bra bortsett frĂ„n att hon skrek och slogs, efterĂ„t var hon ganska slutkörd đŸ€­ PĂ„ kvĂ€llen kom den höga febern som ett brev pĂ„ posten. Var lĂ€ngesen jag behövde ge henne Alvedon sĂ„ tog 20 minuter innan hon fick i sig allt. Sen har veckan fortsatt med feber till och frĂ„n.

IgÄr var det Àntligen dags för A och K att gÄ pÄ sommarlov. Jag har varit Àngslig för hur Kevin ska kÀnna eftersom han aldrig tidigare sett fram emot lov, men det gjorde han faktiskt nu!
Jag och Tilda mötte upp pappa A till Tildas stora lycka som slĂ€ngde sig i famnen pĂ„ honom. Sen traskade vi upp till skolgĂ„rden och vĂ€ntade pĂ„ kidsen tillsammans med faster, kusin, farmor och farfar. A fick en glasspeng och pappa A körde ut oss till donken för glass 😍🙏 Snacka om lyckliga ungar som bĂ„de fick trĂ€ffa pappa OCH Ă€ta glass 😜

Idag har vi inte gjort annat Àn Ä spelat spel, lagt pussel och slappat med skÀrmar. Jag fick stÀdat en liten svÀng ocksÄ men det syns inte lÀngre.
Kevin önskade amerikanska pannkakor till kvĂ€llsmat sĂ„ det fick det bli 👌

Nu ligger Tilda och sover bakom mig, pĂ„ min kudde och pĂ„ min plats. A har kompis pĂ„ övernattning, och Ă€n visar dom inget som helst tecken pĂ„ att ens fundera pĂ„ att sova đŸ€Ł Ska bli kul att vĂ€cka dom imorgon!

Jag ska strax krypa till kojs jag med. Snusa pÄ Tilda hela natten, för nu dröjer det en vecka innan jag fÄr snusa pÄ henne igen. Veckan kommer prÀglas av jobb, bussÄkande o sjukhusbesök, sÄ tror den barnfria veckan kommer springa ivÀg snabbt som tusan i vanlig ordning.

Natti 💙

Gillar

Kommentarer