Sitta skönt eller sitta fint?

-- i samarbete med Kila möbler --

Tennessee däckstol med grå dyna med nackkudde.

Att ha snygga och framförallt bekväma utemöbler är verkligen viktigt. Men det finns något som är snäppet viktigare enligt mig, dynor. Att sitta på en stol eller fåtölj utan dyna är som att äta chokladpudding utan grädde ;) Och såklart ska dynorna inte bara vara snygga, dom ska vara sköna och tåliga med. När man har småbarn vill man gärna ha något som är lätt att torka av, och det ska gå att tvätta utan att behöva lämna in på kemtvätt.

Jag har hittat massor av supersnygga dynor som jag är sugen på att klicka hem, men det finns så många att välja mellan så det är inget som görs bara sådär på studs. Det ska matcha och det ska kännas rätt, och alla i familjen ska få säga sitt.

Vad har du för dynor till dina utemöbler? Är du nöjd med dem? Är det tjocka dynor eller tunna? Mönstrade eller enfärgade? Matchar dynorna med något annat på din balkong eller uteplats?


Tanken med nya dynor är att sätta en mer personlig känsla på vår balkong. Mer vi, mer jag. Det ska kännas mysigt samtidigt som det ska vara personligt och hemma. Men frågan är då om man ska välja enfärgat eller med mönster. Jag gillar mönster eftersom barnen lätt kan smutsa ner, och har man då mönster så syns inte eventuella fläckar lite fort som det gör på enfärgat. Men samtidigt är jag helt förälskad i den ljusbeiga här ovan, den är så himla fin och hade blivit perfekt på balkongen!

Ja detta får jag nog fundera lite till på, när det finns så mycket fint så är det inte alls lätt att bara köpa, jag fixar iallafall inte det utan allt måste planeras haha. Sån är jag ;) Men jag tycker verkligen du ska kika in och se om det finns något fint som passar dig, det finns så mycket, inte bara dynor utan även klädsel, förvaring m.m att kika på!

Gillar

Kommentarer